HTML

qgiate_blog

Még nem tudom, majd kialakul...

Friss topikok

  • KarrierExpressz: "a blogot főleg olyan dolgok (leírások) rögzítésére fogom használni, amikkel korábban nagyon sokat... (2008.01.19. 20:29) Első bejegyzés :)

Linkblog

Na így ne induljon a reggel!

2010.10.18. 11:06 qgiate

A hétfő reggel amúgy sem tartozik a kedvenceim közé, azonban a mai triplán szar volt!

Kezdődött azzal, hogy reggel 8 és 10 között vártam a digitv-seket. UPC-vel vagy Digi-vel közös programot szervezni amúgy sem túl jó szórakozás, viszont mar nagyon szerettem volna angol focit nezni. Neten megrendeltem a dolgot ami mar eleve egy picit trukkos, hiszen on-line rendeles eseten alapesetben (vagy minden esetben - nem tudom) a megadott email cimre nem jon visszaigazolas, igy kesobb amikor megjonnek a szerelok es valami mas van a megrendelo lapon mint amire elozetesen szamitottunk, igen nehez bizonyitani az igazunkat (az ugyfelszolgalat pedig termeszetesen tevedhetetlen). Mivel mi digitalis szolgaltatast rendeltunk, ok pedig analogot akartak bekotni, ezert megkoszontem, hogy kifaradtak es elhajtottam oket. Annyira nem is voltak meglepve, valszeg nem az elso eset volt. Abban is csalodnom kellett, hogy mar megint sikerult atvernie a mediagepezetnek. Szerettem volna egy kicsit jobb kepminoseget, ezert dontottem a digitalis szolgaltatas mellett. Erre kiderult, hogy a digitalis rendszer csak a haz pincejeig tart, onnen koaxon jon tovabb mint a hagyomanyos analog. Az SDbox csak kiolvassa a plusz informaciokat az adasbol. Mar csak arra lennek nagyon kivancsi, hogy vajon az analog adas nem pont ugyanigy van-e megvalositva. Furcsa lenne ha a hazig kihuztak volna egy normal meg egy uvegszalas kabelt csak azert. Lehetne tortenelmi okokkal magyarazni a dolgot, azonban a digi jo ha 1 eve kezdte el nalunk a szolgaltatast, igy nem hinnem, hogy ezalatt mar a halozatfejlesztes is megtortent volna.

A garazsban pedig mar megint allt a viz, a takaritonok elmondasa szerint "valaki valahol megnyitott egy csapot, az okozta".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://qgiate.blog.hu/api/trackback/id/tr12380441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása